Tips: gebruik geen streepjes, meerdere zoekwoorden worden met de AND-functie behandeld
  • Rapido - Curtainclamp

Wit

U kunt allerlei soorten Pipes & Drapes systemen huren en kopen, maar er is geen systeem dat zo veelzijdig en makkelijk te gebruiken is als Showtec Pipes & Drapes. Door pure innovaties is ons Pipes & Drapes systeem veel gemakkelijker te verplaatsen dan welk ander systeem op de markt dan ook. Het is ook zeer decoratief. Dat alles maakt het de nee. 1 keuze voor theaters, evenementen, bedrijfspanden, tentoonstellingen en nog veel meer.

Revolutionair 4-weg connectorsysteem
Als u al eerder een Pipes & Drapes systeem heeft gebruikt, weet u waarschijnlijk wat de tekortkomingen zijn: bijvoorbeeld, telescopische doekensteun die loslaat, onregelmatige ophanggordijnen of onhandige montage.
De revolutionaire en gepatenteerde 4-wegconnector met zijn autolocksysteem maakt dit verleden tijd. Dit systeem garandeert solide verbindingen van staanders en gordijnsteunen, terwijl ze toch in alle denkbare richtingen kunnen worden aangepast. Showtec Pipes & Drapes gaat steeds verder. Een ander voordeel is dat de vier openingen van de connectoren een universele afmeting van 16 mm hebben. Dat geeft u de ruimte om een camera, luidspreker of lamp te monteren. Met behulp van een adapter kunt u de Showtec 4-wegconnector ook naadloos koppelen aan alle Pipes & Drapes systemen met ronde staanders.

Extra voordelen
U zult extra voordelen ontdekken wanneer u Showtec Pipes & Drapes gebruikt. Onze telescopische staanders van versterkt aluminium kunnen tot 6 meter zonder ladders gemonteerd worden en hun vergrendelingskoppen garanderen een eenvoudige en robuuste verbinding. Bovendien zijn onze basisplaten met afgeronde hoeken versterkt om extra gewicht te dragen.
De versterkte doeken kunnen een gewicht van 25 kg dragen en kunnen tot 3 meter in lengte worden versteld. Het klittenbandsysteem garandeert dat de gordijnen gelijkmatig en recht hangen.

De "Rapido" gordijnklem is geconstrueerd om gordijnen gemakkelijk aan spanten en podiumstructuren te bevestigen. Hij is gemaakt voor 50mm buizen of trussen en kan een maximale belasting van 25 kg per klem aan.
Ook verkrijgbaar in zwart (bestelcode 89097).
Specificaties:
Materiaal: PA6 (70%) + glasvezel (30%)
Sorry, helaas geen extra data beschikbaar op dit moment.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rapido - Curtainclamp

  • Model: 89096
  • Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen
  • 2,75€

  • Excl. BTW: 2,27€

Tags: Textiles