Tips: gebruik geen streepjes, meerdere zoekwoorden worden met de AND-functie behandeld
  • Laboset 2

Laboset 2: dé basisset waarmee je heel wat kunt redden.

Snel een connector of component solderen?
Met dit soldeerstation dat snel opwarmt en precies temperatuurgeregeld is, soldeer je op de juiste temperatuur voor de beste en betrouwbaarste verbindingen.
Snel even iets nameten?
Met deze meter spoor je bijna alle fouten op: heeft alle eigenschappen van de meter in Laboset 1, maar daarnaast kun je ook nog condensatoren en frequenties meten (van bv. een stuursignaal). Twijfel je of er iets oververhit? Controleer het met de temperatuurmeting. De bargraph-aanduiding wijst je op onstabiele of wisselende signalen en zorgt ervoor dat je snel een idee hebt van de waarde die je meet. Ook hier is de contactloze sensor voor het opsporen van leidingen onder netspanning aanwezig. Weet je nu voor al die functies niet onmiddellijk waar je je meetsnoeren moet aansluiten? Geen probleem want deze meter geeft bij kiezen van een meetbereik met verlichte aansluitingen aan waar de meetsnoeren moeten zitten. Wil je de meter even meenemen om iets in een machine of verdeelkast te meten? Een inschakelbaar ledlampje helpt je om dat veilig te doen met extra licht.
Snel even iets kleins (en minder kleins) testen?
Deze voeding kan printjes van spanning en stroom voorzien tot 30 V en tot 5 A. Daar kun je dus een heel breed gamma van schakelingen mee voeden. De stroom is instelbaar begrensd. Dus wanneer je een defecte print o.i.d. wilt testen, dan kun je eerst testen met een veilige stroom voor je de volle 5 A door een defecte print jaagt en schade zou kunnen veroorzaken. Stroomverbruik wordt ook aangegeven zodat je redelijk kunt inschatten wat er gebeurt.

Alle technische details te vinden in de tabel onderaan deze pagina: https://www.alfaparts.be/labosets.html

Sorry, helaas geen extra data beschikbaar op dit moment.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Laboset 2

  • Model: Laboset2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 209,00€

  • Excl. BTW: 172,73€

Tags: Alfa Parts – Vael Laboset 2