Tips: gebruik geen streepjes, meerdere zoekwoorden worden met de AND-functie behandeld

Over ons

Waarom Alfa Parts - Vael?

Persoonlijk en dichtbij

Persoonlijk

Dank voor de kennismaking! Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, zelfs via een "elektronisch" medium zoals het internet. Vandaar dat we ook nog een fysieke winkel hebben, waar je (al dan niet op afspraak) natuurlijk van harte welkom bent.

Advies

Merk je ook dat dingen die vroeger werkten nu niet meer werken doordat er dingen veranderd zijn? Wij maken dat ook elke dag mee én we zoeken er oplossingen voor zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren en helpen om van jóuw elektronicaprobleem jóuw elektronicaoplossing te maken! Ons advies is EERLIJK, DEGELIJK en KRITISCH. Net als jij  geloven we niet in het adviseren van halve of vierkantdraaiende oplossingen.

Kritisch

Je zult waarschijnlijk ook al gemerkt hebben dat het niet makkelijk meer is om goeie kwaliteit van slechte kwaliteit te onderscheiden. Vaak geldt nog dat je krijgt waar je voor betaalt (bij luidsprekers is dat bijvoorbeeld nog altijd een sterke norm), maar vaak betaal je ook de kwaliteit van een merk terwijl je rommel krijgt. Dat wil jij vast niet en wij ook niet. Doordat we zelf veel herstellingen doen, zien we veel apparaten "aan de binnenkant". Combineer dat met de analytische geest van een ingenieur elektronica en je begrijpt dat we hier soms het hoofd schudden bij wat er op de markt is gegooid. Let op: een spotprijs betalen en rommel krijgen, is best nog eerlijk want dan krijg je waar je voor betaalt. Maar af en toe zien we wel een serieuze prijs die niet in verhouding staat tot de kwaliteit en daar hebben we het zeer moeilijk mee. Dat zeggen we dan ook eerlijk.

Service

Zie hierboven al voor een stukje. Soms doen we zelf ook voor een fabrikant de herstelling onder garantie. Dat spaart je tijd omdat je zo je toestel sneller terug hebt. Soms doen we ook aan verbetering en vervangen we een defect onderdeel niet 1:1 maar door een identiek model van hogere kwaliteit: alles om ervoor te zorgen dat jij maximaal van je elektronica geniet.

Ontstaan

Omdat dit echt puur over ons gaat, vat ik het even voor je samen:

  • Vóót 2012: twee elektronicazaken in het Waasland: Alfa Parts in Lokeren en Vael Electronics in Sint-Niklaas, gelijklopende filosofieën.
  • In 2012: de eigenaar van Vael Electronics gaat met pensioen en Alfa Parts en Vael Electronics verdwijnen en worden Alfa Parts - Vael, de optelling van Alfa Parts en Vael Electronics. Samen meer dan 48 jaar ervaring dus ;-). Vestiging is het adres van Vael Electronics: Nieuwstraat 153 - Sint-Niklaas doordat Alfa Parts in Lokeren met een ernstig plaatsgebrek kampte waardoor klanten soms over de leveringen naar de toonbank moesten kruipen ... ;-)
  • Sindsdien: één elektronicazaak in het Waasland, in Sint-Niklaas: Alfa Parts - Vael. Ruim assortiment maar met zelfde waarden: het aanbieden van deftige elektronicaoplossingen aan eerlijke prijzen, met service en advies. Ook aan de missie verandert er niets: zorgen dat elektronica je leven comfortabeler en aangenamer maakt.

Gamma

Deze website heeft maanden werk gekost en bevat nu ongeveer een 20000 producten en is zowat ons kerngamma, maar we hebben nog véél en véél meer. Heb je dus iets nodig en vind je het niet op de website: neem dan gerust contact op en we gaan op zoek naar een oplossing die bij jóuw vraag of probleem hoort.

Contact

Heb je vragen? Zit je met een elektronicaprobleem? Blijf niet te lang twijfelen en contacteer ons. Gaat het over technische zaken en komen er nummertjes, codes of beschrijvingen aan te pas: stel je vraag dan per MAIL, NIET via telefoon want over zulke zaken telefoneren is onzinnig en onefficiënt: het verhoogt alleen maar de kans op onvolledigheden, onduidelijkheden en fouten. Dat maakt jou niet gelukkig en ons ook niet. Trouwens: via mail kun je ook verduidelijkende SCHERPE en DUIDELIJKE foto's meesturen ;-).


Nogmaals dank voor de kennismaking! Graag tot binnenkort via de elektronische weg (mail of website) of live in de winkel!


Prettige tijd gewenst!


Beste groeten,


Guy