Tips: gebruik geen streepjes, meerdere zoekwoorden worden met de AND-functie behandeld
  • Laboset 3

Laboset 3: de topset voor de professionele hersteller.

Snel een connector of component solderen?
Met dit soldeerstation van Weller (topkwaliteit) dat zeer precies temperatuurgeregeld is, soldeer je op de juiste temperatuur voor de beste en betrouwbaarste verbindingen. Het vermogen van 70 Watt zorgt voor een zeer snelle opwarming zodat je snel kunt werken en maakt het mogelijk grotere connectoren en kabels te solderen.
Snel even iets nameten?
Deze multimeter van industriekwaliteit en met hoge precisie laat je toe om nauwkeurige metingen uit te voeren op een zeer veilige manier. Alle basismetingen zijn voorzien met daarnaast nog frequentiemeting (bv. van een stuursignaal) en specifieke batterijtest voor 1,5- en 9V-batterijen. Ook de elektricien of HVAC-technicus vindt deze meter handig doordat hij ook micro-ampères kan meten (vlamsensoren). Ook hier is de contactloze sensor voor het opsporen van leidingen onder netspanning aanwezig. Wil je de meter even meenemen om iets in een machine of verdeelkast te meten? Een inschakelbaar ledlampje helpt je om dat veilig te doen met extra licht.
Snel even iets kleins (en minder kleins) testen?
Deze voeding kan printjes van spanning en stroom voorzien tot 30 V en tot 5 A. Daar kun je dus een heel breed gamma van schakelingen mee voeden. De stroom is instelbaar begrensd. Dus wanneer je een defecte print o.i.d. wilt testen, dan kun je eerst testen met een veilige stroom voor je de volle 5 A door een defecte print jaagt en schade zou kunnen veroorzaken. Stroomverbruik wordt ook aangegeven zodat je redelijk kunt inschatten wat er gebeurt.

Alle technische details te vinden in de tabel onderaan deze pagina: https://www.alfaparts.be/labosets.html

Sorry, helaas geen extra data beschikbaar op dit moment.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Laboset 3

  • Model: Laboset3
  • Beschikbaarheid: 0
    Klik hier voor een aanvraag van de LT of alternatief.
  • 429,01€

  • Excl. BTW: 354,55€

Tags: Alfa Parts – Vael Laboset 3